Hvem er DVTO og hvorfor kan vi hjelpe deg/dere?

Trude er utdanna lærer, sosialpedagog og familieterapeut. Hun har også utdanning innenfor kognitiv terapi, sinnemestring, rus, avhengighet, psykisk helse og prosjektledelse. Hun har også en master i systemisk familieterapi, hvor hun har skrevet om terapeutens nok punkt. Trude er godkjent veileder på master i systemisk familieterapi ved høyskolen VID. Har bred erfaring med veiledning av studenter, er utdannet pedagog og har undervisnings kompetanse.

Viktigst av alt har Trude en bred livs- erfaring og en solid teoretisk grunn som i møte med deg/dere vil kombinere med forståelse, empati og medmenneskelighet.

Jan har en master i Systemisk Familieterapi ved Diakonhjemmets høgskole og har arbeidet  mange år med kommunikasjon og konflikthåndtering . De siste årene har han arbeidet med ungdommer med rusproblemer. Han har også en kognitiv utdannelse ved Sogn og Fjordane Høgskole og har arbeidet mange år med håndtering av problematikk innefor rus og adferdsendring i tillegg til lang erfaring med å arbeide med personer som sliter med angst og depresjon.

Viktigst av alt har Jan en bred livs- erfaring og en solid teoretisk grunn som i møte med deg/dere vil kombinere med forståelse, empati og medmenneskelighet. Kunnskapen han innehar kan hjelpe dere/ deg som opplever problemer og konflikter i et familieliv til et bedre liv og samspill.